Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضانعلی سنگدوینی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره پیام نوروزی رییس جمهوری گفت: در ابتدای سخن باید از رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد که در سال‌های اخیر با انتخاب شعارهای هوشمندانه با محوریت تولید و اشتغال به این موضوع تاکید ویژه دارند و امیدوارم با توجه ویژه ایشان مشکلات حوزه اشتغال، بیکاری و معیشت جوانان حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از حدود ۳۳ سال که از جنگ تحمیلی می گذرد، آیت الله رییسی در خوزستان پیام نوروزی سال ۱۴۰۱ را بیان می کنند که نشان دهنده نگاه ویژه به این استان است. مردم این استان که سال‌های سال برای دفاع از ناموس، دین و میهن اسلامی ایستادگی کردند.

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از جنگ این مناطق نیازمند توجه ویژه است. خوزستان از بنادر ویژه‌ای برخوردار است که می‌توان از این ظرفیت برای بهبود شرایط اقتصادی و تجاری و ارتباط با کشورهای همسایه از جمله عراق استفاده کرد.

وی درباره رویکرد رییس جمهور که به جای تخریب دولت گذشته، همت و تلاش دولت خود را افزایش داده است، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب همیشه به این نکته تاکید فرمودند که باید به تولید داخل توجه شود. چرا که در این صورت امکان حل برخی از مشکلات با توجه به تحریم‌ها وجود دارد. برهمین اساس آیت الله رییسی از ابتدای دولت سیزدهم موضوع سفرهای استانی و راه اندازی کارخانجات تعطیل شده را در دستور کار قرار دادند.

این نماینده مجلس ادامه داد: این رویکرد دولت بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است که ایشان تاکید داشتند دولت‌ها بدون تخریب دولت های قبلی نسبت به رفع مشکلات اساسی و نیازهای مردم اقدام کند. به ویژه که ایشان سال ۱۴۰۱ را بر اساس اشتغال و توجه به دانش بنیان های نامگذاری فرمودند که در صورت تحقق آن بسیاری از مشکلات داخلی کشور رفع خواهد شد.

سنگدوینی با بیان اینکه حمایت از دانش بنیان‌ها باید در راستای کمک به آنها تا زمان تجاری سازی ایده و فکر انجام شود، گفت: کشور ما از ظرفیت بالای نیروی جوان و نخبه برخوردار است که توانایی ایجاد تحول را در صورت حمایت، را دارند. براین هدف هم باید بخش خصوصی و دولتی، بانک ها و سه قوه به صورت مستمر حمایت‌های لازم را انجام دادند.

وی درباره تاکید رییس جمهور به دور شدن از فضای دوقطبی برای رسیدن به موفقیت گفت: مردم دیگر جناح بازی‌های سیاسی را بر نمی‌تابند و از چنین رفتارها و دیدگاه هایی خسته شدند. باید همه جناح‌های سیاسی برای آبادانی کشور، مرد میدان شوند. همانطور که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرد میدان بود و در عمل داعش را نابود کرد و برای این هدف و مردم، نظام و انقلاب از جان گذشت.

نماینده مردم گرگان با تاکید بر حل مشکلات کشور با مدیریت جهادی گفت: برای اینکه انقلاب اسلامی به اهداف آرمانی خود برسد باید همه بخش‌ها و ارکان نظام در جهاد اقتصادی کمک کنند تا بتوان از مشکلات عبور کرد. البته مجموعه دولت هم به رقم اینکه در مسیر جهادی حرکت می‌کند، ولی باید بیشتر فعال شود تا مشکلات معیشتی، اقتصادی و بیکاری جوانان برطرف شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: البته انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که به رغم همه تحریم‌ها، جنگ، دشمنی‌ها، همچنان دوام آورده و دلیل آن فقط مقاومت مردم است. حال این مقاومت را باید پاسخ داد و نیازهای آنها را رفع کرد.

وی ادامه داد: بروکراسی اداری هم از جمله مسائلی است که سبب شده کارهای مردم گره بخورد. البته مجلس در سال گذشته قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را تصویب کرد که برای آسان کردن کار مردم بسیار اثربخش خواهد بود.

سنگدوینی درخصوص اقدامات دولت برای کاهش تورم، اظهار داشت: دولت سیزدهم هر چند مدت کوتاهی است که مستقر شده ولی در همین زمان کم موفق شد قراردادهای بزرگی را برای توسعه میادین نفت و گاز به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار نهایی کرده و بیش از ۵ میلیون نفر برای نهضت ملی مسکن ثبت نام کنند. همچنین رفع کمبود کالاهای اساسی و پایان صف های طولانی خرید مایحتاج روزانه مردم و توقف استقراض از بانک مرکزی از جمله دستاوردهایی است که دولت در مهار تورم به دست آورد.

وی ادامه داد: دولت آیت  الله رییسی هم بدون تخریب دولت قبل به نحوی فعالیت می‌کند که خود مردم در نهایت قضاوت کنند عملکرد دولت به چه نحوی بوده و شاید یکی از مهمترین کارهای دولت مقابله عملی با کرونا با واکسیناسیون همه مردم بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت افراد توانمند، جهادی و انقلابی بدون در نظر گرفتن جناح بندی‌های سیاسی در راستای آبادانی کشور استفاده کرد، امیدواریم با ارتقا روابط کشور با کشورهای همسایه مشکلاتی اقتصادی هم کاهش یابد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جنگ تحمیلی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گروه تروریستی داعش گرگان نهضت ملی مسکن دولت خوزستان دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جنگ تحمیلی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی جنگ تحمیلی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گروه تروریستی داعش گرگان نهضت ملی مسکن دولت خوزستان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد می‌گوید: در حال حاضر، خیلی از خانواده‌های ایرانی به زیر خط فقر سقوط کردند و تقریباً قشر متوسط از بین رفته است. یعنی آمار خانواده‌هایی که زیر خط فقر هستند، نسبت به گذشته، بیش از دو برابر شدند.

محمد آیتی در رویداد 24 نوشت: تورم کمرشکن در کنار بی‌برنامگی و نداشتن نقشه راه، روز به روز فشار زندگی را بر اقتصاد و مردم بیشتر می‌کند و تقریباً کسی پیدا نمی‌شود که از شرایط اقتصاد و معیشتی خود گله نکند. در همین خصوص، جلال محمودزاده، نماینده مهاباد با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده است.

در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* یکی از انتقادات به عملکرد مجلس یازدهم، نحوه و رویکرد این قوه در نظارت بود. متاسفانه دولت سیزدهم از شعار‌هایی که داده بود، خیلی عقب مانده و این موضوع مخصوصاً در حوزه اقتصادی، مشهود است.

* متاسفانه در بدنه دولت، فساد‌هایی رخ داده که مجلس یازدهم در موضوع نظارت و پیگیری به این اتفاقات، عملکرد خوبی از خود به جای نگذاشت و به نوعی باید بگویم با دولت، مماشت کرد.

* به طور مثال، اگر ماجرای آقای صدیقی، امام جمعه تهران برای یک فرد عادی اتفاق می‌افتاد، با او چه برخوردی می‌کردند؟ هرچند آقای صدیقی، اشتباه را پذیرفت و عذرخواهی هم کرد، اما کافی نبود و مجلس باید به موضوع ورود و با تحقیق و تفحص و یا از طریق کمیسیون‌های تخصصی، ابعاد مختلف ماجرا را روشن می‌کرد.

* در موضوع چای دبش، این همه تخلف صورت گرفت، ولی لاپوشانی کردند. از این‌رو، یکی از انتقادات به مجلس یازدهم، ترکیب یک‌دست آن بود که باعث ارتباط نزدیک این قوه با دولت شد. خب، وقتی ۲۲۰ نماینده کنونی برای حضور آقای رئیسی در صحنه انتخابات، نامه‌ای را امضا می‌کنند و برخی از همین افراد هم، رییس ستاد ایشان می‌شوند، نتیجه این می‌شود که از برخی تخلفات صورت گرفته شده، گذشت کنند، چون به نوعی پای آبروی خودشان درمیان بود.

* آقای رئیسی در خرداد ۱۴۰۰، قول‌های سامان دادن به اقتصاد کشور، مسکن، اشتغال‌زایی و... را داد، اما گذشته زمان نشان می‌دهد جز در حوزه مسکن که توفیقات ۵۰ درصدی داشته است، شاهد بهبود اوضاع نیستیم.

* زمانی که آقای رئیسی رای آورد و رییس‌جمهور شد، دلار حدود ۲۶ هزار تومان بود، ولی دیدیم که در کمتر از سه سال از آغاز به کار دولت سیزدهم، دلار به ۷۰ هزار تومان هم رسید؛ یعنی رشدی حدود ۲.۵ برابر. همین بی‌ارزش‌شدن پول ملی، اثرات منفی خود را بر تولید، اشتغال، تورم و... گذاشته و نتیجه روشن آن، کوچک‌شدن سفره‌های مردم است.

* در حال حاضر، خیلی از خانواده‌های ایرانی به زیر خط فقر سقوط کردند و تقریباً قشر متوسط از بین رفته است. یعنی آمار خانواده‌هایی که زیر خط فقر هستند، نسبت به گذشته، بیش از دو برابر شدند.

* در این مدت، برخی از کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی تعطیل شده‌اند. در بخش کشاورزی و آبیاری مدرن برای کشور ما که کشوری خشک و نیمه‌خشک است، دو سال است که این روند کاملاً متوقف شده است. از طرفی، در بکارگیری ماشین‌آلات بروز برای بخش کشاورزی، کار تمام و کمال تعطیل است. در بحث صنایع تبدیلی کشاورزی، کارخانه‌ها یا با نیمی از ظرفیت کار می‌کنند یا کلاً تعطیل شدند.

* اگر سری به برخی از شهرک‌های صنعتی کشور بزنید، می‌بینید که ۴۰ درصد از ظرفیت آن‌ها تعطیل شده است. از طرفی، متاسفانه بانک‌ها هم دنبال معاملات و تجارت خودشان هستند و به حمایت از بخش تولیدی کشور نمی‌پردازند. دولت آقای رئیسی، تسهیلات بخش تولیدی را پنج درصد افزایش داد، یعنی همه بخش‌های تولیدی و خدماتی کشور که قبلاً سود ۱۵ تا ۱۸ درصدی برای وام‌ها می‌پرداختند، الان باید ۲۳ درصد سود به بانک‌ها پرداخت کنند. همین رویکرد باعث شد خیلی از کارخانه و کارگاه‌های تولیدی به خاطر نداشتن سرمایه در گردش، دوام نیاورند و مسیر کوچک‌شدن و یا تعطیلی را در پیش بگیرند.

* گوشت قرمز در همین دوره آقای رئیسی نسبت به گذشته، پنج برابر شده است و نرخ مرغ تا سه و چهار برابر بیشتر شده است. طبیعی است که در این وضعیت، زندگی خانواده‌ها تحت فشار شدید قرار بگیرد و متاسفانه تامین تغذیه مردم با خطر روبرو شده است. این مسیر، قطعاً رشد بیماری را در جامعه بیش از پیش می‌کند و افزایش بیمار در کشور، کار درمان را هم با چالش مواجه کرده است.

* اکنون بیش از ۸۰ قلم دارو در کشور، کم داریم. نوبت دادن برخی بیمارستان‌های دولتی به بیمار و حتی بیمار‌های اورژانسی به حدود دو سال هم می‌رسد. خب اگر بیمار بخواهد درمانش سرعت بگیرد باید به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کند که مطمئناً هزینه‌های گزافی بر وی وارد می‌شود. همین موضوع درمان باعث شده برخی از خانواده‌ها که بیمار جدی دارند، به واسطه هزینه‌های بالایی که باید پرداخت کنند، وارد خط فقر شوند.

* وضعیت کنونی، نگران‌کننده است و تقصیر مجلس در این شرایط، کمتر از دولت نیست. مجلس، اهرم‌های نظارتی دارد که می‌تواند دولت را در ریل درست انجام وظایفش قرار دهد، ولی این کار صورت نگرفت، آن هم به خاطر نزدیکی فکری مجلس با دولت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دعوت روزنامه اصولگرای همشهری برای "برخورد مومنانه" درباره ماجرای کاظم صدیقی چرا خریداران باغ ازگل سکوت کرده‌اند؟

دیگر خبرها

  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف