Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@07:23:40 GMT

مراقبت اعمالتان بعد از لیالی قدر باشید/پرهیز از رفیق بازی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۰۲۸۱

مراقبت اعمالتان بعد از لیالی قدر باشید/پرهیز از رفیق بازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمدعلی جاودان از اساتید برجسته اخلاق، بامداد امروز یکشنبه در آخرین مراسم شب های قدر که درمجتمع فرهنگی شهدای هفتم تیر سرچشمه تهران برگزار شد، با اشاره به شب های سه گانه قدر گفت: شب های سه گانه قدر در شب های نوزده، بیست و یکم و بیست و سوم است که استادمان مرحوم آیت الله حق شناس به نقل روایتی درباره شب نوزدهم می گفتند: شب نوزدهم ماه رمضان از لیالی قدر، شب سرنوشت است که سرنوشت شما در سال آینده در این شب نوشته می شود که در سال آینده چه اتفاقی برای شما می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شب بیست و یکم از لیالی قدر، شبی است که این تقدیرات شما در سال آینده در اثر رفتار و اعمال شما کم و زیاد می شود. اگر در این شب ها با ناله و گریه توبه نمودید، این العفوهای شما اثر می کند و اگر تقدیر بدی در پرونده شما مقدر شده بود، آن تقدیر عوض می شود. مثلاً اگر قرار بوده در سال آینده سه بار بیمار شوید، یک بار می شود.

شب بیست و سوم، شب امامت است‌

آیت الله جاودان شب بیست و سوم ماه رمضان را از مهمترین شب های لیالی قدر دانست و بیان کرد: اما شب بیست و سوم که مهمترین شب از لیالی قدر است، در این شب تمام مقدرات یک سال نهایی و مهر و امضاء می شود و تمام سرنوشت سال آینده شما در این شب انجام می شود و تمام مقدورات همه انسان ها و افراد روی بشر که اکنون بیش از هفتاد میلیارد انسان هست، همه به خدمت حضرت ولی عصر (عج) می رسد که آنها را مهر و امضاء کنند.

این استاد اخلاق اظهار کرد: تمام ذره ذره اتفاقاتی که در سال آینده برای تک تک بشر پیش می آید همه آنها خدمت امام زمان (عج) عرضه می شود و امضاء کننده نهایی همه انسان ها حضرت هستند. امشب باید به محضر ایشان عرض کنیم که امام زمان (عج) ما چیزی در دست نداریم که به درگاه شما بیاوریم و قابل ارزیدن در درگاه شما باشد، پس با دستی خالی آمده ایم هر کاری می کنید به کرم و رحمت خودتان در حق ما انجام دهید.

وی ادامه داد: بنابراین امشب ما از محضر شما درخواست کرم داریم و در این بین هم هزاران نوع حاجت داریم که اولین حاجت ما در طول سال آینده درخواست عافیت برای خودمان، شهر و کشورمان و از همه مهمتر برای رهبرمان است که امشب از شما عافیت کامل از کرم و رحمت شما درخواست می کنیم. چیزی هم نیاورده ایم و دستمان هم خالی است. امشب شب امامت است و امامت امشب تجلی می کند و سرنوشت همه خلق خدا به وسیله امام زمان (عج) امضاء می شود.

آیه ای که آیت الله حق شناس زیاد می خواندند و متذکر می شدند

آیت الله جاودان با تذکر اینکه عبادات شب های قدر خود را حفظ کنید، گفت: آیت الله حق شناس (ره) آیه ای از قرآن را مکرر می خواندند و آن را به ما تذکر می‌دادند. این آیه مربوط به زنی در عرب است، که ثروتمند بود و مجموعه کنیزانی داشت که از صبح زود مشغول بافتن پارچه می‌شدند و خیلی هم این پارچه‌ها را با استحکام و دقت می‌بافتند، ولی هنگام غروب این زن دستور می‌داد که هر چه بافته‌اند را باز کنند و همه‌ی آنچه از صبح بافته بودند را باز می‌کردند.

وی ادامه داد: این آیه درباره چنین شخصی است که قرآن این جریان را برای ما متذکر می‌شود و می‌فرماید: «وَلَا تَکُونُوا کَالَّتِی نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِنْ بَعْدِ قُوَّهٍ أَنْکَاثًا تَتَّخِذُونَ أَیمَانَکُمْ دَخَلًا بَینَکُمْ أَنْ تَکُونَ أُمَّهٌ هِی أَرْبَیٰ مِنْ أُمَّهٍ ۚ إِنَّمَا یبْلُوکُمُ اللَّهُ بِهِ ۚ وَلَیبَینَنَّ لَکُمْ یوْمَ الْقِیامَهِ مَا کُنْتُمْ فِیهِ تَخْتَلِفُونَ». و مانند آن زنی که رشته خود را پس از محکم بافتن یکی یکی از هم می‌گسست مباشید که سوگندهای خود را میان خویش وسیله فریب و تقلب سازید به خیال اینکه گروهی از گروه دیگر در داشتن امکانات افزونترند جز این نیست که خدا شما را بدین وسیله می‏آزماید و روز قیامت در آنچه اختلاف می‌کردید قطعاً برای شما توضیح خواهد داد.(آیه ۹۲ سوره نحل).

اینقدر این زندگی های خود را گسترش ندهید و بزرگ نکنید

این استاد اخلاق افزود: اما از فردا صبح که شب های قدر هم تمام می شود باید مواظب باشید که این شب بیداری و دعا و مناجات و این العفوها و بک یا الله که در این شبهای قدر گفته اید را به باد ندهید. پس همچون آن زنی که در قرآن آمده از صبح با کنیزانش پارچه می بافتند و غروب هم هرچه بافته بودند را باز میکردند، شما هم اینجور نباشید و هر چه در این شب ها به دست آوردید را به باد ندهید.

وی ادامه داد: ای جوان و نوجوانی که امشب از مجلس نورانی به منازل خود می روید، مراقب باشید که اگر فردا صبح روز بعد از شب های قدر در منزل یک موقع پدر و مادر به شما حرفی زد، شما یک موقع با آنها تندی نکنید و جواب آنها را ندهید که هر چه در این شب های قدر زحمت کشیدید، همه به باد رفته است.

این استاد اخلاق اظهار کرد: مواظب باشید که این اعمال را حفظ کنید تا برایتان بماند. اگر از فردا غیبت کردید و یا غیبت شنیدید، و یا بدتر به کسی تهمت زدید و کسی را تخریب کردید، این اعمال شما و شب های قدر شما از بین رفته است.

وی افزود: متاسفانه الان در محل کار و برخی ادارات تا یکی از همکاران شما ارتقا پیدا می کند و پست بالاتری می رود، دیگر همکاران چشم دیدن این ترفیع همکار خود را ندارند و شروع به تخریب، تهمت و غیبت می کنند. مراقب باشید شما که در شب های قدر به مناجات و توبه این شب ها را گذراندید از این قبیل افراد نباشید.

این شاگرد برجسته مرحوم آیت الله حق شناس با تذکر پرهیز از رفیق بازی گفت: نکته دیگر اینکه اینقدر این زندگی های خود را گسترش ندهید و بزرگ نکنید، برخی دنبال رفیق بازی هستند و صد تا رفیق دارند که هیچکدام رفیق آخرتی و بدرد بخور نیست و فقط دور خودش را شلوغ کرده است و این رفیقان دور شیرینی او را از یاد خدا و آخرت دور می کنند. یا برخی از هر جا رستوران و غذاخوری و دکه ای غذا می گیرند و می خورند، در صورتی که نمی توان با هر کس رفیق شد و نمی توان از هر جا غذا گرفت و خورد. اینها اثرات بدی روی روح شما خواهد گذاشت.

یادی از شهدای هفتم تیر

آیت الله جاودان در ادامه با اشاره به شهادت مظلومانه شهدای هفتم تیر در این مکان اظهار کرد: این لیالی سه گانه شب ها قدر را در این مجتمع هفتم تیر دور هم جمع شدیم و احیاء نمودیم که جا دارد یادی هم از این شهدای عزیز که در این مکان به شهادت رسیدند، بنماییم. شهدایی که در این محل شهید شدند مظلومانه به دست بدترین افراد خبیث به شهادت رسیدند. یکی از این افراد که بعد از انفجار در زیر آوار مجروح شده بود، نقل کرد: لحظاتی قبل از انفجار رفیق کناری من به من گفت: من یک بوی عطر فوق العاده را استشمام می کنم، آیا شما هم این بو را استشمام می کنید؟ من گفتم: نه! بعد این دوستمان گفت: پس معلوم است من شهید می شوم و شما زنده می مانید. و همینطور هم شد و لحظاتی بعد انفجار بمب صورت گرفت و ۷۲ نفر در فاجعه هفتم تیر در این مکان به شهادت رسیدند و این فرد هم در زیر آوار زنده ماند.

وی ادامه داد: این شهدای بزرگوار به خاطر دین کشته شدند و آن دشمنانی هم که این بزرگواران را به شهادت رساندند به خاطر حکومت دینی که در این کشور ایجاد شده بود، این جنایت را کردند، هر چند شاید نواقصی در حکومت وجود داشته باشد، اما حکومت دینی است. در این شب قدر از خداوند درخواست می کنیم که این شهدای عزیز هفتم تیر را با امام حسین (ع) محشور کند.

در ادامه مراسم قرآن به سر گرفتن با رعایت پروتکل های بهداشتی توسط ایشان برگزار شد و سید مهدی حسینی نیز به مداحی و عزاداری شهادت امیرالمؤمنین (ع) پرداخت.

کد خبر 4927632

منبع: مهر

کلیدواژه: شب های قدر آیت الله جاودان شهدای هفتم تیر ماه رمضان ۹۹ ویروس کرونا شب قدر دعا و نیایش قرآن ماه مبارك رمضان کنفرانس بین المللی شبکه چهار سیما برنامه تلویزیونی سوره امام علی ع دعای روزهای ماه رمضان امام حسن مجتبی ع رادیو گفتگو آیت الله حق شناس سال آینده لیالی قدر شب های قدر بیست و سوم شب بیست هفتم تیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری

این امکانات نوآورانه مراقبت های بهداشتی می توانند به سرعت در مناطق بحران زده حاضر شده و مراقبت های اساسی را برای افراد آسیب دیده ارائه دهند. این مقاله به بررسی مزایای بیمارستان‌های سیار در موقعیت‌های جنگی می‌پردازد و در مورد توانایی آنها برای حرکت سریع، تخصص متخصصان پزشکی، تأثیر آنها بر روحیه و پتانسیل آنها برای توسعه مراقبت‌های بهداشتی جامعه بحث می‌کند.

1. تحرک و استقرار سریع

یکی از مزیت های کلیدی بیمارستان های سیار در شرایط جنگی، توانایی آنها در جابه‌جایی سریع و آسان از یک مکان به مکان دیگر است. این بدان معنی است که آنها می توانند به صورت تاکتیکی در مناطقی که مراقبت های پزشکی فوری مورد نیاز است مستقر شوند. بیمارستان های سیار مجهز به تجهیزات و لوازم پزشکی پیشرفته هستند که امکان پاسخ فوری به جراحات و شرایط اضطراری در طول جنگ را فراهم می کند.

برخلاف بیمارستان‌های معمولی که نیاز به زیرساخت دارند، بیمارستان های سیار یا بیمارستان های صحرایی می‌توانند به سرعت راه‌اندازی و عملیاتی شوند. این چابکی به متخصصان پزشکی اجازه می دهد تا به میدان نبرد برسند و خدمات مراقبت های بهداشتی یکپارچه را بدون تاخیر ارائه دهند. استقرار سریع بیمارستان‌های سیار به سربازان مجروح کمک می‌کند تا مراقبت‌های پزشکی را به‌موقع دریافت کنند و شانس بقای آن‌ها را افزایش دهد و عوارض طولانی‌مدت را کاهش دهد.

2. کادر پزشکی متخصص

بیمارستان های سیار توسط متخصصان پزشکی بسیار ماهر که در درمان آسیب های مربوط به جنگ تخصص دارند، کار می کنند. این متخصصان در برخورد با پیچیدگی ها و چالش های منحصر به فرد در موقعیت های جنگی ماهر هستند. با آموزش جامعی که به طور خاص برای رسیدگی به آسیب های جنگی طراحی شده است، آنها دارای تخصص لازم برای ارائه مراقبت های با کیفیت بالا تحت فشار شدید هستند.

حضور پزشکان، پرستاران و سایر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی با تجربه در بیمارستان های سیار به طور قابل توجهی وضعیت بهبود نهایی بیماران را افزایش می دهد. آنها در تریاژ، مدیریت تروما و روش های جراحی اضطراری آموزش دیده اند و به آنها اجازه می دهد تا به طور موثر آسیب های شدید را کنترل کنند. حضور متخصصان ارتوپدی، جراحی تروما، بیهوشی و مراقبت های ویژه، مراقبت های موجود را بیشتر بهبود می بخشد.

علاوه بر این، بیمارستان‌های سیار اغلب دارای قابلیت‌های پزشکی از راه دور هستند که امکان مشاوره از راه دور با متخصصانی را فراهم می‌کند که ممکن است از نظر فیزیکی حضور نداشته باشند. این دسترسی مجازی به تخصص پزشکی کیفیت مراقبت های ارائه شده به سربازان را حتی در مناطق دورافتاده یا غیرقابل دسترس افزایش می دهد.

3. تقویت روحیه

بیمارستان های سیار نقش حیاتی در تقویت روحیه سربازان و سایر پرسنل خدمت در مناطق جنگی دارند. آگاهی از اینکه مراقبت های پزشکی جامع و به موقع در دسترس است می تواند احساس امنیت و اطمینان خاطر ایجاد کند. این اطمینان خاطر میتواند روحیه بخش باشد به ویژه زمانی که نیروها از خانه دور هستند و با فشارهای فیزیکی و روانی نبرد مواجه می شوند.

دانستن اینکه بیمارستان های سیار برای رسیدگی به آسیب‌ها و بیماری‌ها وجود دارند و مجهز هستند، می‌تواند اضطراب و استرس روانی را کاهش دهد و حس اعتماد به نفس قوی‌تری را در میان سربازان تقویت کند. این در نهایت به رفاه کلی و سلامت روان آنها کمک می کند. علاوه بر این، حضور متخصصان پزشکی که در پزشکی رزمی مهارت دارند، اعتماد و اطمینان به سیستم مراقبت های بهداشتی را افزایش می دهد.

4. توسعه مراقبت های بهداشتی جامعه

بیمارستان‌های سیار نه تنها مراقبت‌های پزشکی مستقیم ارائه می‌کنند، بلکه به توسعه خدمات بهداشتی عمومی در مناطق آسیب‌دیده از جنگ نیز کمک می‌کنند. این امکانات پزشکی قادر به ارائه برنامه های پیشگیری و آموزشی هستند که به کاهش آسیب ها و بیماری های مربوط به جنگ و سایر خطرات امنیتی کمک می کند.

در بسیاری از مناطق جنگ زده، دسترسی به مراقبت های بهداشتی محدود است یا وجود ندارد. استقرار بیمارستان‌های سیار نه تنها نیازهای فوری پزشکی را برطرف می‌کند، بلکه با ایجاد زیرساخت‌های موقت مراقبت‌های بهداشتی، توسعه بلندمدت را تقویت می‌کند. این امکانات می تواند به عنوان یک کاتالیزور برای آموزش پزشکی، آموزش افراد محلی به عنوان کارکنان بهداشتی و ارتقای آگاهی سلامت در جامعه باشد.

علاوه بر این، این بیمارستان ها می‌توانند با امکانات و مقامات محلی مراقبت‌های بهداشتی همکاری کنند و از آنها در ایجاد سیستم‌های مراقبت بهداشتی انعطاف‌پذیر حتی پس از جنگ حمایت کنند. بیمارستان‌های سیار با ارائه منابع، انتقال دانش و تخصص فنی، به دسترسی پایدار و بهبود یافته به مراقبت‌های بهداشتی برای جوامع متاثر از درگیری‌ها کمک می‌کنند.

بدون شک طیف وسیعی از مزایای درمانی در موقعیت های جنگی توسط این بیمارستان ها ارائه میشود که به طور قابل توجهی دسترسی به مراقبت های بهداشتی را در میدان جنگ بهبود می بخشد. توانایی آنها برای استقرار سریع، همراه با متخصصان پزشکی که به طور خاص برای درمان های مربوط به جنگ آموزش دیده اند.

بیمارستان های سیار نقش حیاتی در کاهش اثرات مخرب جنگ بر سیستم های مراقبت بهداشتی ایفا می کنند. استقرار سریع، سازگاری، و توانایی آنها برای رسیدگی به آسیب های خاص جنگ، آنها را به ابزاری ارزشمند در نجات جان ها و کاهش آسیب های جسمانی تبدیل می کند. با سرمایه‌گذاری در بیمارستان‌های سیار و اطمینان از استقرار مناسب آنها در مناطق جنگی، می‌توانیم راه نجاتی برای کسانی که در آتش متقابل گرفتار شده‌اند ارائه دهیم و مسیر سریع‌تری برای سلامت و بهبودی جوامع آسیب‌دیده را ارتقا دهیم.

با ترکیب طراحی نوآورانه، تجهیزات تخصصی و تعهد به مراقبت جامع، بیمارستان‌های سیار صباپالایه می‌توانند به چراغ‌های امید در مناطق جنگ‌زده تبدیل شوند. آنها راه حیاتی برای مراقبت های پزشکی ارائه می دهند، بهداشت روانی را ارتقا می دهند، و جوامع را برای بازسازی زندگی خود توانمند می کنند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900159

دیگر خبرها

  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها