Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسن عالمی گفت: یکی از اصلی‌ترین موانع تولید، گرفتن فرصت‌ها از تولید داخلی و دادن این فرصت‌ها به واردات است لذا اگر جلوی واردات بیرویه گرفته نشود «جهش تولید» رخ نمی‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله حسن عالمی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با صبح توس، اظهار کرد: با تعیین شعار جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، در واقع نیاز اصلی امروز کشور از سوی ایشان بیان شده است و با تحقق آن بسیاری از مشکلات اقتصادی کشورمان و موضوع بیکاری جوانان حل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شعار سال باید به معنی واقعی آن سرلوحه کار مسئولان، متولیان اقتصادی و مردم قرار گیرد، افزود: شعار سال باید به یک عزم و اهتمام در بین مسئلان و مردم تبدیل شود که موقت نباشد از طرف دیگر باید به این شعار به عنوان یک مسئولیت اجتماعی و سیاسی نگاه شود لذا اگر مسئولان و مردم به این شعار جهش تولید تنها به چشم یک شعار نگاه نکنند، گام اول تحقق آن فراهم شده است.

آیت الله عالمی تصریح کرد: گام بعدی تحقق این شعار شناسایی و از میان برداشتن مشکلات انباشته شده از سال های گذشته است که به تولید ضربه وارد کرده اند و تولید را در قول و زنجیر خود گرفته اند لذا باید در ابتدا تولید و اقتصاد را از شر این قول و زنجیرها رها کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه جلوی واردات بیرویه گرفته نشود «جهش تولید» رخ نمی‌دهد، گفت: یکی از اصلی ترین موانع تولید، گرفتن فرصت ها از تولید داخلی و دادن این فرصت ها به واردات بیرویه کالاهای خارجی است؛ اگر به چندی پیش به بازار نگاهی بیندازیم، شاهد آن بودیم که اکثر مغازه های ما پر شده بود از کالاهای خارجی و با این اقدام تولید کنندگان ما در همه بخش ها متحمل ضرر شدند و حتی این واردات بیرویه باعث تعطیلی بسیاری از تولیدات و بیکاری جوانان ما شده بود که خوشبختانه چندی است این اوضاع بهبود یافته اما کافی نیست.

وی خاطر نشان کرد: حمایت از تولیدات داخلی یک وظیفه اجتماعی و شرعی مردم است لذا ما نباید تمام تقصیرها را گردن مسئولان و مدیران کشور بیندازیم زیرا تا زمانی که مردم، خود را موظف به خرید کالای تولید داخلی و حمایت از تولیدکنندگان ندانند، مشکلات تولید ما حل نمی شود و از طرف دیگر تولیدکنندگان ما نیز باید جنس با کیفیتی تولید کنند که مصرف کننده رغبت بیشتری بر استفاده از این تولیدات داشته باشد و به سمت کالاهای خارجی نرود.

آیت الله عالمی با تاکید بر اینکه مردم باید به تولیدات داخلی به صورت غیرتمندانه و ملی نگاه کنند، افزود: مردم در زمان خرید باید به این نکته را مدنظر داشته باشند که با خرید کالای داخلی، سود حاصله به جیب یک تولید کننده، یک هموطن می رود و این سود باعث اشتغال چندین ایرانی و سر و سامان گرفتن جوانان می شود.

وی بیان کرد: از دیگر اقداماتی که باید برای تحقق جهش تولید انجام شود، توجیح فکری جوانان و تولید کنندگان است، بیدن معنی که تولدکنند ما باید توجیح باشد که در حال حاضر نیاز بازار چیست و برای برطرف کردن خواسته بازار به چه مهارت ها و ابزاری نیاز دارد؛ از طرف دیگر زمانی که از تولید و حمایت از تولید سخن می گوییم نباید تنها توجه ها به سوی کارخانه ها و تولیدکنندگان بزرگ برود زیرا تولیدات کوچک و خرد نیز نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: نقدینگی انبوهی که در بازار وجود دارد باید از طرف مسئولان و دولت به سمت تولید هدایت شود نه به سمت دلال بازی و بازارهای کاذب، از طرف دیگر مسئولان زمانی که مشاهده میکنند که تولیدکننده ای برای تولید پا پیش گذاشته است باید از آن حمایت کنند نه اینکه آنقدر موانعی در پیش او قرار دهند که کار او به تاخیر بیفتد که فرصت هایش بسوزد و از تولید منصرف شود.

آیت الله عالمی یادآور شد: متاسفانه برخی از افراد فاسد در دستگاه های اجرایی هستند که تا زمانی که رشوه نگیرند کار تولید کننده را راه نمی اندازند لذا اینجا وظیفه دستگاه های نظارتی است که این افراد فاسد را شناسایی و با آن ها برخورد کنند و اگر کوتاهی هایی در سطح کلان رخ می دهد، دستگاه قضایی باید ورود کند و نگذارد که تولید کننده متضرر شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرف دیگر تولید کنند جهش تولید آیت الله فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد