Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با انتقاد از سیاسی‌بازی شوراهای شهر گفت: شورای شهر باید به جای بازی سیاسی به وظایف ذاتی خود بپردازد. ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله دری نجف‌آبادی صبح امروز در نهمین دوره بصیرت‌ غیر متمرکز شهید مرتضی کارچانی با اشاره به اهمیت بصیرت افزایی در بین نیروی انتظامی اظهار داشت: 3 مسئله خیلی مهم وجود دارد که هرکدام به عنوان یک ستون استوار هستند، این سه ستون معرفت، علم و عقل است که باید در حیات فردی، خانوادگی و اجتماعی مورد توجه فرار گیرد زیرا سعادت دنیا و آخرت در آن نهفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر فرمانده اگر بخواهد سفیر پیامبر باشد باید کتاب خدا را بداند و آن را آموزش دهد، همچنین باید ادب آنها را بر اخلاق صالحه تربیت کرد، هر فرد را باید در جایگاه خود قرار داد و با ترازوی عدل با همه رفتار کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: امام راحل فرموده‌اند «مجلس از الله‌اکبر مردم به وجود آمده است» نباید تنزل می‌کردیم، در مجلس جمهوری اسلامی ایران باید زهد، تقوا، بصیرت و ادب حاکم باشد.

معرفت قرآنی زمینه‌ساز بصیرت افزایی بصیرت‌افزایی و آگاهی بخشی مهم‎ترین شاخص رسانه انقلابی است‌ جایگاه ولایت فقیه با بصیرت‌افزایی در جامعه تقویت می‌شود

دری نجف‌آبادی ادامه داد: اصل تشکیل شوراها برای حل مشکلات مردم بود اما از زمان تشکیل آنها هر روز در هر استانی مشکل داشتیم، کار شوراها بازی سیاسی نبوده بلکه کار آنها خدمت‌گذاری به مردم، آبادانی و عمران است. در این دوره، سراسر کشور یک مورد وجود ندارد که شوراها به جای بازی سیاسی وظیفه ذاتی خود را درست انجام دهند.

وی بیان کرد: اساس دین بر معرفت است، با فضیلت‌ترین شما از نظر ایمان با فضیلت‌ترین شما از لحاظ معرفت است، وجود معرفت سبب می‌شود تا حرمت‌شکنی‌ وجود نداشته باشد، اگر معرفت وجود داشته باشد کارگر و پلیس رو به روی هم قرار نمی‌گیرند، همان طور که تا به امروز همراه و مدافع هم بوده‌اند باید پلیس از تولید و کارگر از امنیت دفاع کند نه اینکه کارگران واحدها به پلیس به عنوان خدمتگزار خود حمله کنند، بنابراین توهینی نباید انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: در اغتشاشات 96 مغرضان به بیت امام جمعه حمله کردند که بنا به مصالح کشور و حفظ آرامش تحمل کردم و تلاش کردیم مشکلات حل و کسانی که آب به آسیاب دشمن می‌ریختند شناسایی شوند، پلیس نیز باید در برخی تجمعات که کارگران به سبب مشکلات حقوق و تولید شرکت قدری برخورد تند دارند سعه صدر داشته باشد.

دری نجف‌آبادی اضافه کرد: حوادث اتفاق افتاده در عراق بسیار تلخ بود، سخنگوی ارتش عراق دو شب قبل گفت در طول اعتراضات 6 میلیارد دلار خسارت وارد شد، اگر اعتراضی وجود دارد نباید 6 میلیارد دلار به خود خسارت بزنیم، زیرا خسارت به بیت‌المال وارد می‌شود.

وی عنوان کرد: سال 88 شخصی که رای نیاورد 9 ماه کشور را به آتش کشید، این نشانه بی‌بصیرتی است، دور دوم در مجلس از تهران با یک میلیون و 300 مورد رای آوردم و نفر چهاردهم بودم و نشد، دور سوم شد اسلام آمریکایی یا غیر آمریکایی، تبلیغات منفی تشدید شد رای کمتر آوردم، اما با این وجود پیشنهادات متعددی برای پست‌های مختلف به من داده شد اما من قبول نکرده و به سمت قم رفتم و هزار سال آسوده شدم، دور چهارم با خواست مردم برای خدمتگزاری وارد عرصه شدم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: طبق یک ضرب‌المثل قدیمی باید به برخی گفت «آیا لازم است به خاطر یک دستمال قیطریه‌ای را به آتش کشید؟» ضعف معرفت و آگاهی سبب به وجود آمدن مشکل برای کشور می‌شود، همه باید فداکاری کنند وگرنه با چاپ اسکناس که ملت آباد نمی‌شود.

برنامه‌های تربیتی و آموزش‌های کارآمدی فرماندهان و کارکنان پلیس در استان مرکزی افزایش می‌یابد 

فرمانده انتظامی استان مرکزی هم در این آیین با اشاره به اهمیت بصیرت‌افزایی گفت: استان مرکزی 213 شهید در حوزه نیروی انتظامی دارد، مقام معظم رهبری در مورد بصیرت فرموده‌اند بصیرت قطب‌نمای حرکت صحیح در اوضاع پیچیده امروزی است به‌گونه‌ای که اگر کسی آن را نداشته باشد ممکن است ناخودآگاه خود را در محاصره دشمن ببیند، اگر بصیرت نباشد ممکن است انسان گمراه شود.

مفخمی شهرستانی افزود: مبانی که در این راستا برنامه‌ریزی شده شامل بحث قرآن کریم، قوا، ولایت‌پذیری و تفکر است چراکه پلیس در جمهوری اسلامی ایران مجموعه‌ای ولایی و دینی و مکتبی با رویکرد دینی، علمی و تخصصی است.

وی تصریح کرد: مجموعه نیروی انتظامی به سبب حساسیت شغلی لازم است در موضوعاتی که مطرح می‌شود با ژرف‌اندیشی، تفکر، صبر و بصیرت عمل کند تا بتواند با تحلیل درست به نقطه مطلوبی که در راستای اهداف این دوره برنامه‌ریزی شده برسند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: فرمایشات مقام معظم رهبری باید راس تمام موضوعات این دوره و همه دوره‌هایی که به نام بصیرت نام‌گذاری می‌شود قرار گیرد چراکه تدابیر فرمانده کل قوا سرفصل کارها و برنامه‌های قوای مسلح در کشور است.

مفخمی شهرستانی عنوان کرد: رشد و تعالی فرماندهان و مدیران کلید طلایی رشد و توسعه سازمانی نیروی انتظامی است و این مورد با برگزاری دوره‌های بصیرت‌افزایی ممکن می‌شود.

وی بیان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مجموعه نیروی انتظامی نیاز به فرماندهان متدین، کارآمد و بصیر برای پیشگیری و مقابله با بحران‌های اجتماعی دارد، موضوعات باید با بصیرت، ژرف‌اندیشی و با اهداف راهبردی که برای جمهوری اسلامی تدوین و طراحی شده پیگیری شوند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره بصیرت‌افزایی سیاسی و دینی فرماندهان و مدیران است که ان‌شاء‌الله در این دوره محقق می‌شود و شاهد رشد و تعالی روزافزون پلیس در استان مرکزی باشیم.

انتهای پیام/719/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟

اینکه خواننده‌ای با خواندن اشعاری، هرچند مخالف نظام، به اعدام محکوم شود، با چه منطقی سازگار است؟ منطق حقوقی یا اجتماعی یا سیاسی یا امنیتی؟ شاید هیچ‌کدام.

گاه گفته می‌شود که «منطق حقوقی» مستقل است و استقلال قاضی از همین رو است؛ اما نقد «پوزیتیویسم حقوقی» جایی برای این ادعا باقی نگذاشته است. قاضی نیز مانند همگان درگیر زندگی اجتماعی و تجربه سیاسی است و فارغ از آن نمی‌تواند حکم دهد.

دکتر کیومرث اشتریان در روزنامه شرق نوشت: از همین رو است که مقولاتی مانند عوام‌زدگی، شهری‌زدگی، غرب‌زدگی یا شرق‌زدگی برای یک قاضی نیز صادق است. اینکه یک قاضی باید از کارشناس فنی استفاده کند تا حکمش روا باشد، از همین رو است؛ کارشناس فنی هم محدود به حوزه ساختمان یا امور امنیتی نیست. کارشناس هنری، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی هم از آن جمله است که کمتر به آن توجه می‌شود.

حکم اعدام، خود مشمول همین حکم است. فراموش نکرده‌ایم که سال‌ها پیش حکم اعدام دکتر هاشم آغاجری صادر شد و فضای بین‌المللی را بر ضد ایران برآشفت. چهره‌ای خشن و بی‌تمدن از کشور آفریدند که قرار است یک استاد دانشگاه را به‌ دلیل سخنرانی اعدام کنند. در همان زمان تصور کسانی بر این بود که این صرفا یک تهدید است و او اعدام نخواهد شد؛ و چنین هم شد؛ اما تنها چیزی که برای ایران باقی ماند، چهره‌ای بسیار مخدوش بود.

برخی «دست‌اندرکاران بیرونی» قوه قضائیه بی‌توجه به ابعاد ملی و بین‌المللی چنین احکامی می‌خواهند؛ مثلا به تصور خود بازدارندگی ایجاد کنند یا چهره‌ای انقلابی از خود نشان دهند درحالی‌که آن‌گاه که در مرحله تجدیدنظر چنین احکامی نقض شود، دیگر اعتبار و اقتداری باقی نمی‌ماند و ما می‌مانیم و حیثیتی که بر باد رفته و تبلیغاتی جهانی که به خاطر هیچ و پوچ شکل گرفته است.

درباره پرونده مورد بحث این روزها، برخی از اشعار این «رَپِر» همان محتوایی را دارد که برخی از «خودی‌ها»، خون در دل و پا در گِل، بیان می‌کنند. انتظار دارید همه به یک زبان به نقد اجتماعی-سیاسی بپردازند؟ ظرفیت خود را بالا ببرید؛ بخشی از اصلاح و مبارزه با فساد را به نقدهای تند و تیز جوانان بسپارید؛ حتما ضرر نمی‌کنید و آنان نیز اگر برخورد درست ببینند، شاید زبان خود را اصلاح کنند. حتی اگر زبان خود را اصلاح نکنند، باز هم باید تحمل کنید.

همین‌جا بگویم که من هیچ‌گونه علاقه‌مندی به برخی از رویه‌ها و افکار این نسل معترض ندارم و فاش می‌گویم که آنان نیز به دلیل بی‌تدبیری‌های ما دقیقا مانند خود ما سطحی و خودمحور و دیکتاتور هستند. خجل از ننگ بضاعتیم؛ چون دقیقا «کپی» برابر با اصل خود ما هستند. هیچ تسامحی در بیان ندارند و فقط باید با آنان همدست و هم‌داستان باشیم تا مقبول درگاه‌شان باشیم. برای آنان بسیاری از شخصیت‌های سیاسی درد و رنج‌کشیده که قدم در راه عدالت‌طلبی و آزادی گذاشته‌اند و رنج زندان و تلخی حرمان کشیده‌اند، یکسان‌اند. از منظر آنان همه بر خطایند. تنها خود را بر حق می‌دانند.

درباره توماج صالحی اگر اکنون زیر تیغ نبود، نظرات خود را شفاف‌تر ابراز می‌کردم که حتما خوشایند او نبود؛ اما همه اینها به آن معنا نیست که موافق اعدام آنان باشیم. آزادی چنین هنرمندانی می‌تواند به بهبود درک ما از وضعیت جامعه کمک کند و زخم عمیق مردم را از فساد بازنماید؛ آتشی نهان است اندرین تیغ آبدار. آزادی یادگرفتنی و تمرین‌کردنی است. در درجه نخست این خودِ نظام است که باید درک و تعهد به آزادی را پیشه کند.

وقتی چنین نباشیم، اعتراض نسل جوان بر ما رنگ طغیان و جلوه عصیان به خود می‌گیرد. مسابقه‌ای که در میان برخی مسئولان کشور برای بی‌حیثیت‌کردن چهره ایران در جهان پدید آمده‌، حقیقتا شگفت‌آور است. گویی این افراد از محیط بسته خویش بیرون نیامده‌اند تا ببینند که یک حکم بدوی اعدام که به خیال خود برای «بازدارندگی» صادر می‌کنند و معمولا در تجدیدنظر نقض می‌شود، چه بلایی بر سر چهره ایران در داخل و خارج می‌آورد.

البته نه چنین است، بلکه محتمل است که برخی به عمد چنین کنند تا پیوندهای حیثیتی جمهوری اسلامی را با مردمان و با جهانیان بگسلند تا در محیطی کاملا گسسته از جهان به تحصیل منافع و تحکیم مواضع خویش بپردازند. نتیجه سخن با رئیس محترم قوه قضائیه است که جز او کسی مسئولیت رسمی در این زمینه ندارد تا به چنین وضعیتی رسیدگی کند. گویی همواره دستانی آلوده در برابر چشم همگان در پی آلوده‌کردن تعمدی چهره ایران در جهان بوده است. شاید از این‌رو مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است که این حکم بدوی و قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است. از سوی دیگر، سخن با دستگاه‌های فرهنگی نیز هست که با هزینه‌های بسیار فعالیت‌های برون‌مرزی دارند و بازتابی از چهره ایران در جهان نشان نمی‌دهند و در برابر چنین فضای آلوده‌ای از طرف «خودی‌ها» سکوت مطلق کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • آیت‌الله کعبی: طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند