Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@08:01:37 GMT

رئیسی: پارتی بازی، خدشه‌دار کردن عدالت است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۲۲۸۷

رئیسی: پارتی بازی، خدشه‌دار کردن عدالت است

به گزارش جهان نيوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز در دیدار با علما، نخبگان و برگزیدگان استان زنجان اظهار کرد: مردم زنجان به تدین و دلدادگی به ارزش‌های دینی معروف و زبانزد هستند.
  رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در زمان حضور در زنجان عشق مردم را به امام حسین (ع) دیده‌ام، بیان کرد: کانال ارتباطی با مردم داشته و نقطه نظرات مردم را دریافت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در دین ما هیچ مفهومی پس از توحید به فراگیری عدالت وجود ندارد، ادامه داد: عدالت در همه ابعاد مختلف چه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه عدالت یک لفظ کلیدی است، بیان کرد: اگر بخواهیم در این مورد صحبت کنیم می‌توان از آن کتاب‌ها نوشت.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه بحث ما رعایت عدالت در میدان اجرا است، گفت: در باب اجرا سخن از عدالت، امر به توصیف نمی‌کند اما شدنی است.

وی با بیان اینکه امام علی (ع) به بشریت آموخته عدالت قابلیت اجرایی دارد و امری شدنی است، گفت: همه کسانی که به اسم نظام در حال خدمت هستند باید عالم باشند تا مردم نسبت به عدالت کامیاب شوند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در هر کوی و برزنی اگر فرمانداری، بخشدار و مسؤولی که خدمت می‌کند اگر عالم باشد می‌تواند منجر به بهره‌مندی مردم از عدالت شود، گفت: مطالب اشاره شده در این جلسه اگر در جای خود مطرح و در مورد آن و تصمیم‌گیری درست و اقدام مناسب انجام شود همان اجرای عدالت است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه پارتی بازی، دور زدن قانون، رابطه فاسد نقص عدالت و خدشه‌دار کردن عدالت است، گفت: آنچه در مورد مصادیقی که بیان شد به طور مثال مسئله زمین باید به عنوان مورد توجه قرار گیرد و دست‌اندازی به منابع خلاف عدالت است.

وی با تاکید بر اینکه مرزبان فقط حافظ مرز نیست، گفت: مسؤولان هر بخش از جمله اقتصاد، گمرکات و  یا امور فرهنگی و در نهایت منابع طبیعی مرزبان آن حوزه هستند و باید با افراد قانون‌گریز برخورد شود.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه آب خاک هوا و ... مورد دست‌اندازی قرار گرفته است، ادامه داد: باید مسؤولان اجازه ندهند این امور مورد دست‌اندازی قرار گیرد و حکم قلع و قمع به معنای عدم برخورد در زمان دست‌اندازی‌ها است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در این میان تخریب برای افراد، جامعه به دلیل عدم پیشگیری در زمان مناسب بسیار سخت است، گفت: اما اگر پیشگیری می‌شد کار آسان و بی‌زحمت پیش‌ می‌رفت.

وی با اشاره به لزوم حفظ منابع ملی تصریح کرد: در مورد باغ‌شهرها و دیگر دست‌اندازی‌ها، در برخورد بین افراد مجاز و غیر مجاز تفاوتی وجود دارد و در استان زنجان نیز باید یک کارگروهی با حضور مسؤولان اجرایی و قضائی تشکیل و با توجه به اولویت‌ها پرونده‌ها رسیدگی قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه باید جلوی تصرفات جدید گرفته شود، گفت: کار ما تنها نباید برخورد باشد و مردم باید در جریان امور قرار گیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه موضوع خصوصی‌سازی در حال بررسی است، عنوان کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد و احتمالا رسیدگی شده و مردم را در جریان قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به رسیدگی به مفاسد روی داده در حوزه‌های مختلف، گفت: در اصلاح امور همه باید به وظایف خود عمل کنند و دولت به عنوان اصلاح ساختارها و مجلس به عنوان قانون‌گذار برای جلوگیری از منافذ ایجاد فساد و عموم مردم نسبت به روحیه امر به معروف و نهی از منکر که حسی خوب و مبارک است، اقدام کنند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه باید حس امر به معروف و نهی از منکر را مورد تشویق و تقدیر قرار داد، گفت: این روحیه زمینه اجرای عدالت را فراهم کرده و از بین رفتن این حس موجب مرگ جامعه می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه پرونده‌های روی میز به لحاظ رسیدگی از اولویت‌ها است، تصریح کرد: این اولویت‌ها شامل پرونده‌هایی که روی میز مانده و ذهن مردم را درگیر کرده است هم هست.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های موجود در کشور بیان کرد: باید این ظرفیت‌ها در اختیار نخبگان و جوانان فرهیحته قرا گیرد تا از آن بهره‌مند شوند، چرا که جوانان از جمله ظرفیت‌های کشور هستند که که باید در اداره و اصلاح امور مورد استفاده قرار گیرند.

*مشخص شدن سهم ما از اقتصاد و اشتغال فضای مجازی
آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه باید سهم ما از فضای مجازی مشخص شود، تاکید کرد: صرف توسعه فضاهای مجازی مثلا در فلان روستا موثر نیست و باید دید چقدر زمینه اشتغال در این حوزه فراهم شده است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید عدالت در توزیع ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گیرد، گفت: ظرفیت‌های موجود باید در اختیار همه قرار گیرد.

 وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد رونق تولید، گفت: تولیدکننده و کارآفرین باید احساس کند از او به صورت قانونی حمایت می‌شود.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه قانون باید از تولیدکننده حمایت کند، ادامه داد: قضات و مسؤولان اجرایی هم باید از تولیدکننده حمایت کنند و این قشر در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند، چرا که حمایت‌ها در شعار ممکن نیست.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید تلاش شود تا اطاله دادرسی در پرونده‌ها از بین برود، اضافه کرد: میزان سیر پرونده نباید طولانی باشد، آنهم در استانی که تعداد پرونده‌های آن محدود است.

*عدم به کارگیری قضاتی که صلاحیت قضاوت ندارد در شغل‌های دیگر
رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه قاضی که صلاحیت قضاوت ندارد قطعا برای وکالت نیز صلاحیت ندارد، گفت: این دو شغل با هم ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه امروز فرار مالیاتی از طرف افرادی که درآمد بالا دارند قابل پذیرش نیست، بیان کرد: وزارت اقتصاد  و دارایی نیز اقدامات پیشگیرانه‌ای در این زمینه  دارد چرا که جلوگیری از فرار مالیاتی از موضوعت مهم در زمینه اجرای عدالت است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه فعالیت افراد ناشایست و دور ماندن افراد شایسته بی‌عدالتی است، گفت: افراد شایسته می‌توانند گره از مشکلات جامعه باز کنند و فرد ناشایست نیز هم به خود و جامعه لطمه می‌زنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه افکارسنجی عمومی از راه‌های مختلفی انجام می‌شود تا شناسایی افکار عمومی انجام شود، گفت: سنجش افکار عمومی باز بودن در مسؤولان به روی مردم و ارتباط مستقیم با آنان است و باید گفت افکارسنجی مهم بوده اما مهم‌تر از آن ارتباط با مردم است.

وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم و انجام سهم مسؤولیت مردم بسیار مهم است، گفت: تلاش ما این است که پیگیری‌های ما تبدیل به پرونده نشود و تاکید ما این است که پیشگیری در اولویت قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه اصلاح نظامات ما باید به نحوی صورت گیرد که افراد نتوانند مرتکب جرم شوند، گفت: اگر این اتفاق بیفتد ساختارها اصلاح می‌شود و تا این زمان با مرتکبان برخورد شده و به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه آنچه اهمیت دارد اجرای منویات رهبری انقلاب است چرا که این منویات در واقع دغدغه‌های مردم است، گفت: تحقق این منویات اولویت اصلی ما است .

وی با بیان اینکه عملکرد دستگاه‌ها باید نشان و جلوه فرمایشات رهبری باشد، افزود: باید گفتمان غالب امروز در کشور گفتمان امام و رهبری باشد و این چنین باشد که مردم احساس می‌کنند رهبر دستور می‌دهند و دستگاه‌ها اجرایی می‌کنند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه وقتی به آمار نگاه می‌کنیم همه دستگاه‌ها آمار و عملکرد دارند که قابل تقدیر است، گفت: اما مردم باید احساس اجرای قانون و عدالت کنند و این تنها با عمل میسر است و این موضوع تنها باید در عمل و اجرا احساس شود.
  منبع: فارس کپی متن خبر برچسب ها: رئیسی رئیس قوه قضاييه پارتی بازی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: رئیسی رئیس قوه قضاييه پارتی بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین سخنگوی جدید قوه قضائیه در اولین نشست خبری خود با ذاصحاب رسانه با اساره به ابلاغ سند جدید تحول قضایی به تشریح برخی از ویژگی‌ها و تفاوت‌ها و اصلاحات صورت گرفته در این سند پرداخت و گفت: این سند که در دوره جدید و با تغییرات و اصلاحات صورت گرفته می‌تواند حل کنده بسیاری از مشکلات باشد  و برای نیل به این هدف یک رویکرد مسئله محور دارد و تلاش کرده از روش‌هایی استفاده کند که با شناسایی راهکارهای تحولی به اهداف برنامه برسد.

اصغر جهانگیر با اشاره به اینکه برای این منظور ۱۰ عنوان پیشران در این سند پیش بینی شده که قرار است با کمک سایر دستگاه ها و مردم اتفاق های خوبی برای هوشمند سازی، قضا زدایی، نظارت بر ظابطین، ارتقای شفافیت و رفع موارد فساد زا، رخ دهد، افزود: ما چالشهایی هم داریم مثل فراوانی مصادیق حقوق عامه، زیادی و تراکم ورودی پرونده‌ها محدود شدن برخی آزادی های مردم با روش‌هایی که مبتنی بر قانون نیست، ناکافی بودن برخی اقدامات در امور حسبی یا تضییع حقوق ایرانیان در امور بین‌المللی که سند تحول جدید برای آنها راهکارهایی پیش بینی کرده است.

وی اضافه کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ورودی دعاوی چالش‌هایی داریم از جمله تزلزل در روابط حقوقی اشخاص که ناشی از نا آشنایی مردم با امور حقوقی است که سبب می‌شود گاه افرادی که با حسن نیت وارد قرارداری می شوند با مشکلات حقوقی مواجه شوند.

سخنگوی عدلیه گفت: موضوع دیگر ناکافی بودن برخی تبعات جرم با مسایلی که زمینه شکل گیری جرایم را ایجاد می‌کند و دست به دست هم داده و تراکم ورودی پرونده ها را سبب می‌شود که در این سند جدید با تمرکز بر موضوع هوشمند سازی شروط قراردادها و کیفی سازی خدمات دفاتر رسمی و استاندارد شدن بسیاری از قراردادهایی که مردم با مدل‌های ان‌ها آشنا نیستند و همین موضوع زمینه کلاهبرداری را فراهم کرده تلاش شده از این تبعات کاسته شود.

وی تصریح کرد: در این سند همچنین به موضوع مقابله با فسار و کارآمدی هم توجه زیادی شده زیرا آنچه مد نظر بنیانگذار نظام بوده که تحقق یک جامعه مبتنی بر عدالت علوی و مبانی اسلام است و به همین دلیل جنس جمهوری اسلامی فساد ستیز و فساد ناپذیر است و در این سند ماموریت های لازم دیده شه که پیامد نهایی اجرای سند عدالت مورد نظر و رضایت مندی مردم باشد.

اصغر جهانگیر خاطرنشان کرد: تلاش ما اینست که با این سند صیانت آز آزادی های مشورع تامین حقوق متهمین و توسعه صلح و سازش و استفاده از نهادهای ارفاقی و کمک به رفع موانع تولید و مشارکت مردم را محقق کنیم.

وی گفت: در حوزه رسانه هم سند کار کرده که یکی از آنهابرگزاری سالانه جشنواره عدالت و رسانه است. معتقدیم  رسانه ها نقش رابط مردم و حاکمیت را دارند و این رابطه می‌تواند یک تامل سازنده را ایجاد کند و نقد ارزیابی عملکرد ما می‌تواند کمک کند ما از نقص ها و کاستی هایمان مطلع شویم و هم مردم بدانند قوه قضائیه خدمتگذار آنها است.

تشکیل سه پرونده برای مصوبه حقوق و دستمزد ۱۴۰۳

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به وسال دیگری درم ورد اینکه دیوان دالت به موضوع درخواست جامعه کارگی برای ابطال مصوبه حقوق و دستمزد ۱۴۳ که به امضای نمایندگان کارگری نرسیده با اشاره به اینکه قوه و دیوان عدالت به منزله ملجا و مرج رسیدگی به دعاوی در محیط اداری و کارگری است، گفت:  اگر کسی معتقد است حق از او ضایع شده باید برای احقاق حق طرح شکایت کند و صرف اینکه اعتقاد داشته باشیم تضییع حقی شده مستقلا دیوان وارد نمی شود.

وی افزود: در این مورد اما تا کنون سه فقره شکایت برای ابطال این بخشنامه به دیوان رسیده که در مرحله تبادل لوایح است و پس از تکمیل تحقیقات پرونده و اخذ نظرات هیئت‌های تخصصی بیمه و (وزارت)کار و تأمین اجتماعی رسیدگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

این خبر تکمیل می‌شود ...

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس
  • بابک زنجانی عفو شد
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • ببینید | ادعای عجیب معاون رئیسی درباره مهاجرت مردم از ایران