Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز در دیدار با علما، نخبگان و برگزیدگان استان زنجان اظهار کرد: مردم زنجان به تدین و دلدادگی به ارز‌ش‌های دینی معروف و زبانزد هستند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در زمان حضور در زنجان عشق مردم را به امام حسین (ع) دیده‌ام، بیان کرد: کانال ارتباطی با مردم داشته و نقطه نظرات مردم را دریافت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در دین ما هیچ مفهومی پس از توحید به فراگیری عدالت وجود ندارد، ادامه داد: عدالت در همه ابعاد مختلف چه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه عدالت یک لفظ کلیدی است، بیان کرد: اگر بخواهیم در این مورد صحبت کنیم می‌توان از آن کتاب‌ها نوشت.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه بحث ما رعایت عدالت در حوزه اجرا است، گفت: در باب اجرا سخن از عدالت، امر به توصیف نمی‌کند، اما امر شدنی است.

وی با بیان اینکه امام علی به بشریت آموخته عدالت قابلیت اجرایی دارد، گفت: همه کسانی که به اسم نظام در حال خدمت هستند باید عالم باشند تا مردم نسبت به عدالت کامیاب شوند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در هر کوی و برزنی اگر فرمانداری و بخشدار و مسؤولی عالم باشد می‌تواند منجر به بهره‌مندی مردم از عدالت شود، گفت: مطالب اشاره شده در این جلسه اگر در جای خود مطرح و در مورد آن و تصمیم‌گیری درست شود همان اجرای عدالت است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه پارتی بازی رابطه فاسد نقص عدالت و خدشه‌دار کردن عدالت است، گفت: آنچه در مورد مصادیق بیان شد مسئله زمین باید به عنوان مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه مرزبان فقط حافظ مرز نیست، گفت: مسؤولان در هر بخش مرزبان آن حوزه هستند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه آب خاک هوا و ... مورد دست‌اندازی قرار گرفته است، ادامه داد: باید مسؤولان اجازه ندهند این امور مورد دست‌اندازی قرار گیرد و حکم قلع و قمع به معنای عدم برخورد به دست‌اندازی‌ها است.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در این میان تخریب برای افراد، جامعه و ... بسیار سخت است، گفت:، اما اگر پیشگیری می‌شد کار آسان و بی‌زحمت پیش می‌رفت.

وی با اشاره به لزوم حفظ منابع ملی تصریح کرد: در مورد باغ‌شهر‌ها در برخورد بین افراد مجاز و غیر مجاز تفاوتی وجود دارد و در استان زنجان یک کارگروهی تشکیل و با توجه به اولویت‌ها عدالت را اجرایی کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه باید جلوی تصرفات جدید گرفته شود، گفت: کار ما تنها نباید برخورد باشد و مردم باید در جریان امور قرار گیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه موضوع خصوصی‌سازی در حال بررسی است، عنوان کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد و احتمالا رسیدگی شده و مردم را در جریان قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به رسیدگی به مفاسد روی داده در حوزه‌های مختلف، گفت: در اصلاح امور همه باید به وظایف خود عمل کنند و دولت به عنوان اصلاح ساختار‌ها و مجلس به عنوان قانون‌گذار برای جلوگیری از منافذ ایجاد فساد و ... و عموم مردم نسبت به روحیه امر به معروف و نهی از منکر که حسی خوب و مبارک است، اقدام کنند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه باید حس امر به معروف و نهی از منکر را باید مورد تشویق قرار داد، گفت: این روحیه زمینه اجرای عدالت را فراهم کرده و از بین رفتن این حس موجب مرگ جامعه می‌شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه پرونده‌های روی میز به لحاظ رسیدگی از اولویت‌ها است، تصریح کرد: این اولویت‌ها شامل پرونده‌هایی که روی میز مانده و ذهن مردم را درگیر کرده است هم هست.

وی با بیان اینکه اعلام فساد اعتماد ساز نبوده و برخورد با فساد اعتمادساز است، گفت: دولت مصادیق فساد را بگوید کدام فساد‌ها را اعلام و قوه قضائیه با کدام برخورد کرده است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به وجود ظرفیت‌های موجود در کشور بیان کرد: باید این ظرفیت‌ها در اختیار نخبگان قرا گیرد تا از آن بهره‌مند شوند، چرا که جوانان از جمله ظرفیت‌های کشور هستند که که باید در اداره و اصلاح امور مورد استفاده قرار گیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه باید سهم ما از فضای مجازی مشخص شود، تاکید کرد: صرف توسعه فضا‌های مجازی موثر نیست و باید دید چقدر زمینه اشتغال در این حوزه فراهم شده است.

وی با اشاره به ارتباط ایران با دریا گفت: بسیاری از کشور‌ها بیشترین درآمد خود را از دریا کسب می‌کنند و در این حوزه ظرفیت‌ها باید عادلانه توسعه پیدا کند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه باید عدالت در توزیع ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گیرد، گفت: ظرفیت‌های موجود باید در اختیار همه قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد رونق تولید، گفت: تولیدکننده باید احساس کند از او به صورت قانونی حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه قانون باید از تولیدکننده حمایت کند، ادامه داد: قضات و مسؤولان اجرایی هم باید از تولیدکننده حمایت کنند و در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند، چرا که حمایت‌ها در شعار ممکن نیست.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه باید تلاش شود تا اطاله دادرسی در پرونده‌ها از بین برود، اضافه کرد: میزان سیر پرونده نباید طولانی باشد آنهم در استانی که تعداد پرونده‌های آن محدود است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه قاضی که صلاحیت قضاوت ندارد برای وکالت نیز صلاحیت ندارد، گفت: این دو شغل با هم ارتباط دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس قوه قضائیه فساد عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های آمریکا از دانشجویانی که شجاعانه علی‌رغم سرکوب شدید پلیس آمریکا، با تحصن و تجمع صدای مردم مظلوم غزه شدند، حمایت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، متن نامه مسعود میرزایی به شرح زیر است:

به نام خدا

همکاران محترم؛ دانشگاه‌های ما به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری جهت تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند. ما در دانشگاه فردوسی مشهد، عمیقاً احساس می‌کنیم که باید نگرانی خود را نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه، و به طور مشخص‌تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل ابراز کنیم.

اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده، عمیقاً نگران‌کننده است. این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی‌ ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می‌شود.

با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ماست که اقداماتی که حقوق بشر را نقض می‌کند، محکوم و در مورد این نگرانی‌های فوری و حیاتی جهانی، گفت‌وگوی باز را تشویق کنیم. به عنوان آموزگاران، ما باید از آرمان صلح و عدالت دفاع و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای طرح انتقاد و حمایت از آرمان‌ صلح و عدالت هستند.

ما از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم که قاطعانه از این اصول حمایت کنند تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی مجدداً تاکید کنیم.

با احترام و دعوت به اقدام، مسعود میرزایی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • رئیس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان